Leuk dat we gaan kennismaken!

Leuk dat je een afspraak in gepland hebt om vrijblijvend kennis te maken.
We bellen je op het door jou gekozen moment.

In de tussentijd…

Als je het leuk vindt om in de tussentijd meer te lezen over persoonlijke ontwikkeling of informatie en tips over hoogsensitiviteit, kijk dan eens tussen de artikelen in ons blog.

Of download een van de gratis eBooks:

Omgaan met hoogsensitiviteit op de werkvloer

9 tips om het meest uit jouw hoogsensitiviteit te halen

Instagram

Heb je een Instagram account? Dan is het de moeite waard om ons te volgen. Via het account: @denise.cyl neem ik je dagelijks mee in mijn eigen persoonlijke ontwikkeling en deel ik  tips op het gebied van persoonlijke ontwikkeling, mindfulness en hoogsensitiviteit.

Denise heeft mij zeer professioneel begeleid. Haar vriendelijkheid, vakkundigheid en gevoel voor humor hebben mij heel snel op me gemak laten voelen. Denise volgde mij in mijn proces, onbevooroordeeld en met oprechte aandacht. De sturing die ik af en toe nodig had, kreeg ik. Ontzettend bedankt voor de fijne begeleiding!

Ik had geen beter adres kunnen vinden om me begrepen, en geholpen te voelen bij mijn gevoeligheid. Het heeft veel dingen bij mij naar boven gebracht, en de kennis die me dat over mezelf heeft gegeven is heel waardevol. Mijn coach was zowel warm als professioneel. Zij heeft me in een relatief korte tijd enorm geholpen, en ik gun iedereen dezelfde hulp als die ik hier heb gevonden.
Vrijblijvend kennismaken Coach Utrecht Amsterdam Color Your Life