Denise Joosse

Denise Joosse

Life coach in Amsterdam

Over Color Your Life

Color Your Life is een coaching praktijk voor persoonlijke ontwikkeling en balans in werk en privé met een specialisatie in hoogsensitiviteit bij volwassenen. Ontdek wie je bent, wat je wilt en geef kleur aan je leven!

In 2014 heb ik, Denise Joosse, Color Your Life opgezet omdat ik zelf heb ervaren hoe fijn het kan zijn om bij vraagstukken waar je zelf even niet uit komt begeleid te worden door een goede coach, met een nuchtere houding en een open blik.

In 2010 kwam ik voor het eerst in aanraking met een coach. Ik had het gevoel ‘vol’ te zitten met emoties en vond het lastig te ontspannen. Uiteindelijk zorgde die stress ook voor lichamelijke klachten. Mijn coach leerde mij toen hoe emotie en lichaam met elkaar in verbinding staan. Ik leerde mezelf beter in balans houden en kreeg interesse in hoe dit werkt. In 2010 ben ik gestart met een drie jarige opleiding aan het HOC in Amersfoort waarna ik gecertificeerd Energy Coach ben. Mijn ervaring ligt op het gebied van coaching, lichaamswerk, healingsmethoden, NLP (Neuro Linguïstisch Programmeren), chakrapsychologie en meditatie.

Wil je meer weten over een van deze onderwerpen of wil je weten wat ik voor je kan betekenen? Neem dan contact met mij op.

De praktijk bevindt zich in het Therapeutisch Activiteiten Centrum Amsterdam aan de Borgerstraat in Amsterdam West. Hier vinden zowel de trainingen, meditaties als coachingssessies plaats.

Maak kennis

Telefonisch

Bel direct voor een telefonisch kennismakingsgesprek.

+31 6 13 44 99 21

Bel terug

Laat je telefoonnummer achter, dan bel ik je zo snel mogelijk terug.

Vrijblijvend kennismakingsgesprek

Heb je een vraag of wil je een afspraak maken per e-mail? Dat kan!
Mail naar denise@coloryourlifecoaching.nl of vul onderstaand formulier in.

Whatsapp

Je kunt me ook bereiken via Whatsapp:
whatsapp +31 6 13 44 99 21

Referenties van klanten

“De training heeft me veel nuttige inzichten en praktische tips opgeleverd. Het is een prettige en gezellige manier om aan jezelf te werken. ”

LisanneHSP coaching

Ik ben heel blij dat ik heb mee gedaan met de training Omgaan met gevoeligheid & HSP, ontzettend bedankt! Ik geef mezelf nu veel meer ruimte en heb het vertrouwen dat ik mijn eigen pad kan bepalen.

LisaHSP Coaching

I am very grateful to Denise with her approach in our coaching sessions. She is professional and at the same time human and delicate. She is really contributing to my healing process and in building up my dream life. Thank you!

MaxLife coaching

Tijdens de sessies voelt Denise heel goed aan waar behoefte aan is en geeft je de ruimte om je eigen keuzes te maken. Al na vier sessies heb ik mijn eigen patronen weten te doorbreken en mijn doelen behaald. De sessies bij Color Your Life zijn zeker een aanrader!

RenateLife coaching