Over Color Your Life

Color Your Life is een coaching praktijk voor persoonlijke ontwikkeling en balans in werk en privé met een specialisatie in hoogsensitiviteit bij volwassenen.
Ontdek wie je bent, wat je wilt en geef kleur aan je leven!

Denise

Denise

Life coach in Utrecht | NOBCO-lid

Over Denise

In 2014 ben ik Color Your Life gestart omdat ik zelf heb ervaren hoe fijn het kan zijn om bij vraagstukken waar je zelf even niet uit komt begeleid te worden door een goede coach, met een nuchtere houding en een open blik.

In 2010 kwam ik voor het eerst in aanraking met een coach. Ik had het gevoel ‘vol’ te zitten met emoties en vond het lastig te ontspannen. Uiteindelijk zorgde die stress ook voor lichamelijke klachten. Mijn coach leerde me toen hoe emotie en lichaam met elkaar in verbinding staan. Ik leerde mezelf beter in balans houden en kreeg interesse in hoe dit werkt. In 2010 ben ik gestart met een drie jarige opleiding aan het HOC in Amersfoort waarna ik gecertificeerd coach ben.

Expertise: life coaching, HSP coaching, lichaamswerk, NLP, chakrapsychologie, meditatie, persoonlijk leiderschap, work-life balance

Jasmijn

Jasmijn

Life coach & therapeut in Amsterdam

Over Jasmijn

Mijn hele leven heb ik al het gevoel gehad dat ik een beetje anders was dan andere mensen. Bijvoorbeeld dat ik heel erg meeleefde met anderen, meer dan de mensen om mij heen leken te doen. Na een lichte burn-out in 2005, ging ik opzoek naar mijzelf. Dit deed ik door een jaar en 3 maanden in een boeddhistisch centrum te werken en te wonen. Er ontstond de rust die ik nodig had om helder te worden en te voelen wat ik wilde gaan doen met mijn leven. Dit heeft ertoe geleid dat ik in 2007 de opleiding Kunstzinnige therapie ben gaan volgen aan de hogeschool Leiden. Daar kwam ik voor het eerst de term HSP tegen. Eindelijk viel het kwartje en begon ik – waar ik eerder last had van mijn gevoeligheid – deze als kwaliteiten te gaan zien.

Expertise: life coaching, kunstzinnige therapie, yoga, HSP coaching, reiki.

Maak kennis

Telefonisch

Bel direct voor een telefonisch kennismakingsgesprek: 06 13 44 99 21

E-mail

Heb je een vraag of wil je een afspraak maken per e-mail?
Dat kan! Mail naar denise@coloryourlifecoaching.nl of  vul onderstaand formulier in.

Afspraak maken

Plan een afspraak in voor een gratis kennismakingsgesprek.

Plan een afspraak

Whatsapp

Je kunt me ook bereiken via Whatsapp:
whatsapp +31 6 13 44 99 21

Meer informatie

Wil je meer weten onze werkwijze of wil je weten wat wij voor je kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op.

De praktijk bevindt zich op twee locaties: in Amsterdam West en in Utrecht centrum. Hier vinden zowel de trainingen, meditaties als coachingssessies plaats. Daarnaast is er altijd de mogelijkheid om online coaching aan te vragen.

Color Your Life is lid van NOBCO beroepsvereniging voor coaching

Referenties van klanten

Tijdens de sessies voelt Denise heel goed aan waar behoefte aan is en geeft je de ruimte om je eigen keuzes te maken. Al na vier sessies heb ik mijn eigen patronen weten te doorbreken en mijn doelen behaald. De sessies bij Color Your Life zijn zeker een aanrader!

“Op eigen verzoek heb ik 5 gesprekken gehad met Jasmijn. Ze voelt haarfijn aan waar de crux zit en weet aansluitend hierop tools mee te geven om in het dagelijks leven hiermee om te gaan. Een eye opener!”

“De training heeft me veel nuttige inzichten en praktische tips opgeleverd. Het is een prettige en gezellige manier om aan jezelf te werken. ”

I am very grateful to Denise with her approach in our coaching sessions. She is professional and at the same time human and delicate. She is really contributing to my healing process and in building up my dream life. Thank you!

Ik ben heel blij dat ik heb mee gedaan met de training Omgaan met gevoeligheid & HSP, ontzettend bedankt! Ik geef mezelf nu veel meer ruimte en heb het vertrouwen dat ik mijn eigen pad kan bepalen.