Ons team

Color Your Life is een coaching praktijk voor persoonlijke ontwikkeling en balans in werk en privé met een specialisatie in hoogsensitiviteit bij volwassenen.
Ontdek wie je bent, wat je wilt en geef kleur aan je leven!

Denise

Denise

Eigenaar, Life coach & HSP coach in Utrecht | NOBCO-lid

Over Denise

In 2014 ben ik Color Your Life gestart omdat ik zelf heb ervaren hoe fijn het kan zijn om bij vraagstukken waar je zelf even niet uit komt begeleid te worden door een goede coach, met een nuchtere houding en een open blik.

In 2010 kwam ik voor het eerst in aanraking met een coach. Ik had het gevoel ‘vol’ te zitten met emoties en vond het lastig te ontspannen. Uiteindelijk zorgde die stress ook voor lichamelijke klachten. Mijn coach leerde me toen hoe emotie en lichaam met elkaar in verbinding staan. Ik leerde mezelf beter in balans houden en kreeg interesse in hoe dit werkt. In 2010 ben ik gestart met een drie jarige opleiding aan het HOC in Amersfoort waarna ik gecertificeerd coach ben.

Expertise: life coaching, HSP coaching, lichaamswerk, NLP, chakrapsychologie, meditatie, persoonlijk leiderschap, work-life balance

Rianne

Rianne

Life coach, HSP coach & kindercoach in Utrecht

Over Rianne

“True connection with others comes from a true connection with self.”

Toen ik in 2018 de focus ging leggen op mijn binnenwereld in plaats van op de buitenwereld, veranderde mijn leven: ik kwam thuis in mezelf. Mijn burn-out werd mijn grootste cadeau en leermeester. Het maakte dat ik naar binnen keerde, waar voorheen mijn focus lag op de buitenwereld & standje overlevingsmodus. Ik begon met schrijven, tijd in stilte doorbrengen, wandelen in de natuur, dansen en schilderen. Vanaf dit moment ging ik voelen en zakken in mijn lichaam i.p.v. in mijn hoofd te leven.

Ik volgde de coachopleiding aan de Academie Voor Psychodynamica en hierna nog vele andere opleidingen en trainingen. Persoonlijke ontwikkeling is altijd al een passie geweest.

Met coaching gaan we op avontuur in jouw binnenwereld, ligt de focus op jouw talenten en kwaliteiten, ontdekken we je patronen en verkrijgen we inzichten.

Expertise: familie opstellingen & systemisch werken, life coaching, kinder- en jongeren coaching, yoga, HSP coaching, hoogbegaafd, rouwverwerking & hechtingsproblematiek.

Maak kennis

Telefonisch

Bel direct voor een telefonisch kennismakingsgesprek: 06 13 44 99 21

E-mail

Heb je een vraag of wil je een afspraak maken per e-mail?
Dat kan! Mail naar denise@coloryourlifecoaching.nl of  vul onderstaand formulier in.

Afspraak maken

Plan een afspraak in voor een gratis kennismakingsgesprek.

Plan een afspraak

Whatsapp

Je kunt me ook bereiken via Whatsapp:
whatsapp +31 6 13 44 99 21

Meer informatie

Wil je meer weten onze werkwijze of wil je weten wat wij voor je kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op.

De praktijk bevindt zich op twee locaties: in Amsterdam centrum en in Utrecht centrum. Hier vinden zowel de trainingen, meditaties als coachingssessies plaats. Daarnaast is er altijd de mogelijkheid om online coaching aan te vragen.

Color Your Life is lid van NOBCO beroepsvereniging voor coaching

Thérèse

Thérèse

Life coach, HSP coach & loopbaan coach in Amsterdam

Over Thérèse

Tot 2011 had ik nog nooit gehoord van ‘hooggevoeligheid’ en ‘hsp’. Totdat mijn loopbaancoach mij een boek gaf over hooggevoeligheid. Er ging een wereld voor mij open, mijn wereld! Alles wat ik altijd had weggestopt kwam nu bij elkaar. Een carrière switch volgde, van sales en marketing in de mode, naar een ngo, een start-up en als zelfstandige. Ik volgde mijn gevoel die mij o.a. bracht van een opleiding tot ‘ Life design coach’, intuïtieve ontwikkeling, een opleiding tot communicatie-trainer en stijlcoach.
Inmiddels gebruik ik alles wat ik geleerd heb in mijn opleidingen en in mijn eigen leven om anderen te coachen en trainen op thema’s rondom studiekeuze, loopbaan en levensvragen. Hierbij gaan we op ontdekkingstocht naar datgene wat er bij jou altijd al van binnen zat en wat nu naar buiten mag komen. Binnen en buiten in balans.

Expertise: life coaching, loopbaancoaching, HSP coaching, intuïtieve ontwikkeling.

Yalou

Yalou

Praktijkassistent & Marketing

Over Yalou

Sinds 2023 werk ik bij Color Your Life, een plek die ik nu thuis kan noemen. Voor mij is het heel fijn om in een omgeving te werken waar persoonlijke ontwikkeling & hoogsensitiviteit op één staat. Waar ik mijn kennis kan delen en ook kan leren van de mensen om me heen. Zo kan ik hier echt mijn talenten inzetten en anderen helpen met hun reis in persoonlijke groei.

Color Your Life is voor mij niet alleen de mogelijkheid tot goede en persoonlijke coaching. Het is ook een mogelijkheid om andere HSP te ontmoeten en ervaringen te delen. Ik leer je graag kennen via een telefonisch kennismakingsgesprek bij ons of een van de evenementen die we organiseren!

Referenties van klanten

Tijdens de sessies voelt Denise heel goed aan waar behoefte aan is en geeft je de ruimte om je eigen keuzes te maken. Al na vier sessies heb ik mijn eigen patronen weten te doorbreken en mijn doelen behaald. De sessies bij Color Your Life zijn zeker een aanrader!

“Op eigen verzoek heb ik 5 gesprekken gehad met Jasmijn. Ze voelt haarfijn aan waar de crux zit en weet aansluitend hierop tools mee te geven om in het dagelijks leven hiermee om te gaan. Een eye opener!”

“De training heeft me veel nuttige inzichten en praktische tips opgeleverd. Het is een prettige en gezellige manier om aan jezelf te werken. ”

I am very grateful to Denise with her approach in our coaching sessions. She is professional and at the same time human and delicate. She is really contributing to my healing process and in building up my dream life. Thank you!

Ik ben heel blij dat ik heb mee gedaan met de training Omgaan met gevoeligheid & HSP, ontzettend bedankt! Ik geef mezelf nu veel meer ruimte en heb het vertrouwen dat ik mijn eigen pad kan bepalen.